Liker du å få med deg alle de store kampene, men opplever fra tid til annen at du ikke har det riktige abonnementet for å kunne se på hjemme i stua? Eller er det kanskje sånn at du foretrekker å se kampene sammen med andre fans og ta en øl eller drink mens du gledelig legger skjerfet til favorittklubben rundt halsen? Da vet du at det alltid er kult å fintavline en pub som viser alt av kamper og arrangementer på storskjerm. I Oslo er Tavli Bar kanskje det beste stedet for å få med seg de store anledningene. Hvis du bor i Oslo-området, men aldri har vært på Tavli, bør du definitivt ta turen dit en gang.

Tavli ligger i Nydalen, nær campusen til Handelshøyskolen BI. Det er ikke langt dit fra for eksempel Blindern eller Ullevål Stadion, bare ta T-banen og det tar under fem minutter. For deg som er mer kjent på andre siden av byen så ligger Tavli også bare noen hundre meter fra det store kjøpesenteret på Storo. Du kan med andre ord komme deg dit både med t-bane og buss, til og med via tog (Nydalen er en stopp på Gjøvikbanen). Etter manges oppfatning er det Tavli som har den aller beste dekningen av sport og spill i Oslo.

Alternativer til Tavli

For deg som synes det er upraktisk å dra til Tavli i Nydalen for å få med seg en fotballkamp, finnes det selvfølgelig også andre alternativer i Oslo-gryta. Andys Pub, for eksempel, er en kul pub like ved Stortinget og Karl Johan, perfekt for turister som ikke er så kjent i byen. Det er bestandig mye folk der når det er kamp. Et annet profilert fotballreir er The Highbury Pub øverst i Bogstadveien (på Majorstuen), som på ingen måte bare er for Arsenal fans. Man kan også nevne Dirty Nelly på Aker Brygge, for de som liker å henge der.